X

 

 

 

Over Valire.

VALIRE vastgoed

VALIRE vastgoed wil waarde toevoegen aan de gebouwde omgeving door het creëren van een fijne en inspirerende leefomgeving voor de werkende, recreërende en wonende mens. Een essentiële opgave hiervoor is het duurzaam en zorgvuldig (her)gebruiken van waardevol bestaand vastgoed.

AANPAK

De kracht van VALIRE zit in het vertalen van een visie naar een concreet eindresultaat via een planmatige en doelgerichte aanpak. De aanpak kenmerkt zich door inbreng van vakkennis en ervaring, creativiteit (omdenken), integraal werken, accurate afstemming met de opdrachtgever, een pragmatische aanpak en veel enthousiasme.

Voor het oplossen van complexe vastgoedvraagstukken is een multidisciplinaire samenwerking met andere professionals vaak essentieel. De bijdrage van VALIRE bestaat uit het samenstellen van een deskundig en betrokken team, het managen van het ontwerp- en ontwikkelproces en vervolgens de aanpak van concrete (deel)projecten.

Even voorstellen

Anita van Limpt

Procesmanager, conceptontwikkelaar en strategisch vastgoedadviseur

VALIRE vastgoed is in 2009 opgericht door Anita van Limpt (1970).
Anita is een vastgoeddeskundige met de focus op herstructurering, herontwikkeling en hergebruik van bestaand vastgoed.

Bel Anita Mail Anita

Samenwerken

Samen weet je meer dan alleen!
De meeste vastgoedvraagstukken zijn tegenwoordig behoorlijk complex. Dit vraagt om een integrale aanpak. Hiervoor werkt VALIRE samen met verschillende adviseurs uit haar netwerk. Voor ieder vraagstuk wordt een passend team samengesteld. Passend bij de vraag maar ook passend bij de opdrachtgever. Er moet een klik zijn tussen alle betrokkenen, zodat we vol overgave en met plezier aan de opdracht werken!
Hieronder een overzicht van mijn samenwerkingspartners.

Eugelink Architectuur
www.eaoa.nl
BLOOM VastgoedCreatie
www.bloomvastgoed.nl
Horst Adviesmanagement
www.horstadviesmanagement.nl
MORR architecture
Verschuuren & Schreppers bedrijfsmakelaardij
www.bedrijfsmakelaar.nu
Urban Jazz
www.urbanjazz.nl
FM2Share
www.fm2share.nl

Netwerk

Naast de samenwerkingspartners zijn er ook nog volop andere leuke en interessante partijen waarmee VALIRE samen werkt, samen brainstormt of op een andere manier kennis uitwisselt. Hieronder een aantal partijen uit het netwerk van VALIRE.

Fontys Hogeschool
www.fontys.nl
Vereniging DIO
www.verenigingdio.nl